Godis & Video Paradiset

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Landskrona och Godis & Video Paradiset är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Godis & Video Paradiset är ett av dem. Statusen för Godis & Video Paradiset är att Bolaget är aktivt.

Godis & Video Paradiset är ett Enskild firma och skapades 1992-08-20. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Godis & Video Paradiset ska trivas.

Godis & Video Paradiset är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Landskrona så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av godis, tobak och livsmedel samt videouthyrning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Godis & Video Paradiset är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Godis & Video Paradiset och det finns flera verksamheter som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Godis & Video Paradiset så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-436285.

.

De som är på något sätt har med Godis & Video Paradiset är Kortas, Antoine som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Godis & Video Paradiset har 620404-XXXX som sitt organisationsnummer.