DP bilservice & rostskydd

Skåne län

Information

620504-XXXX är organisationsnummer för verksamheten DP bilservice & rostskydd. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som DP bilservice & rostskydd är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som DP bilservice & rostskydd finns i.

DP bilservice & rostskydd har varit registrerat sedan 2008-02-20 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för DP bilservice & rostskydd så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-07.

DP bilservice & rostskydd är och det finns flera verksamheter i Landskrona som också är .

Firmatecknare för DP bilservice & rostskydd är följande:

Vill ni komma i kontakt med DP bilservice & rostskydd så kan ni göra det på telefon genom 0418-24501 eller genom brev på följande adress:

Bilreparation service och underredsbehandling.

Det finns olika personer som har en koppling med DP bilservice & rostskydd och det är Pavlinc, Denan som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,