Felicitas Konsult

Skåne län

Information

Felicitas Konsult är ett av många bolag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som Felicitas Konsult finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Felicitas Konsult är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-08-09.

Felicitas Konsult som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-07-09. Men sedan 2004-08-09 så har Felicitas Konsult varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Felicitas Konsult så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-411913.

Landskrona arbetar för att bolag som Felicitas Konsult ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Felicitas Konsult. Det finns flera bolag i Skåne län.

Huvudsak redovisningskonsult. Hjälpa kunder med löpande bokföring, månadsbokslut, årsbokslut, fakturor, order, leverantörer. Hjälpa till med alla de administrativa sysslor som förekommer på ett företag.

Firmatecknare för Felicitas Konsult är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Felicitas Konsult och det är följande personer, Sparrenius, Bodil Annika Elisabet som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Felicitas Konsult är 630411-XXXX.