Bjäre Halvöns Glass och Choklad Fabrik

Skåne län

Information

I Landskrona finns det ett Enskild firma som heter Bjäre Halvöns Glass och Choklad Fabrik. Det finns flera verksamheter som liknar Bjäre Halvöns Glass och Choklad Fabrik i Skåne län. Landskrona är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Bjäre Halvöns Glass och Choklad Fabrik är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-05-17 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2005-11-18 så har Bjäre Halvöns Glass och Choklad Fabrik varit registrerat och sedan 2006-05-17 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Bjäre Halvöns Glass och Choklad Fabrik och det finns fler verksamheter som är det i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Bjäre Halvöns Glass och Choklad Fabrik så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Bjäre Halvöns Glass och Choklad Fabrik så kan ni göra det på 0418-26938.

Tillverkning och försäljning av glass och chokladprodukter. Import och export av livsmedel och maskiner för produktion av livsmedel.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Berg, Mihaela Viorica som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Bjäre Halvöns Glass och Choklad Fabrik har 631101-XXXX som sitt organisationsnummer.