Akut Låsmontör o Låsjouren i Skåne

Skåne län

Information

631217-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Akut Låsmontör o Låsjouren i Skåne. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Akut Låsmontör o Låsjouren i Skåne är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som Akut Låsmontör o Låsjouren i Skåne finns i.

Akut Låsmontör o Låsjouren i Skåne har varit registrerat sedan 1990-12-21 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Akut Låsmontör o Låsjouren i Skåne så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Akut Låsmontör o Låsjouren i Skåne är och det finns flera verksamheter i Landskrona som också är .

Firmatecknare för Akut Låsmontör o Låsjouren i Skåne är följande:

Vill ni komma i kontakt med Akut Låsmontör o Låsjouren i Skåne så kan ni göra det på telefon genom 0418-430415 eller genom brev på följande adress:

Montering av låslarm och galler samt allt i säkerhetsbranschen, konsult i säkerhet, försäljning av el- och VVS-material.

Det finns olika personer som har en koppling med Akut Låsmontör o Låsjouren i Skåne och det är THULIN, PIERRE LASZLO TOMAS som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,