T.S.T Transport och Säkerhets Tjänst

Skåne län

Information

T.S.T Transport och Säkerhets Tjänst är ett företag som finns i Landskrona. I T.S.T Transport och Säkerhets Tjänst finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dörr, Axel Torsten som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med T.S.T Transport och Säkerhets Tjänst så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå T.S.T Transport och Säkerhets Tjänst på telefon .

Chaufförstjänster, ordningsvakt och bevakningsuppdrag.

Idag är T.S.T Transport och Säkerhets Tjänst av bolagstypen Enskild firma.

T.S.T Transport och Säkerhets Tjänst är ett av många företag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

T.S.T Transport och Säkerhets Tjänst innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-02-15 och T.S.T Transport och Säkerhets Tjänst är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-02-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för T.S.T Transport och Säkerhets Tjänst så är det följande:

T.S.T Transport och Säkerhets Tjänst har 640524-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.