Dynamisk media i Landskrona

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Landskrona och Dynamisk media i Landskrona är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Dynamisk media i Landskrona är ett av dem. Statusen för Dynamisk media i Landskrona är att Bolaget är aktivt.

Dynamisk media i Landskrona är ett Enskild firma och skapades 2002-10-17. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där företaget finns i jobbar för att företag som Dynamisk media i Landskrona ska trivas.

Dynamisk media i Landskrona är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-17. I Landskrona så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Mediaproduktion. Handel med data, foto, musikinstrument och ljudanläggningar. Service data. Hantverk. Service villabebyggelse. Svets och plåtarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dynamisk media i Landskrona är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-17.

Idag är Dynamisk media i Landskrona och det finns flera företag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Dynamisk media i Landskrona så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-22522.

.

De som är på något sätt har med Dynamisk media i Landskrona är Nilsson, Johan Robert Egon som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Dynamisk media i Landskrona har 640811-XXXX som sitt organisationsnummer.