LJUD & BILDVERKET AUDIO STUFF

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Landskrona och LJUD & BILDVERKET AUDIO STUFF är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och LJUD & BILDVERKET AUDIO STUFF är ett av dem. Statusen för LJUD & BILDVERKET AUDIO STUFF är att Bolaget är aktivt.

LJUD & BILDVERKET AUDIO STUFF är ett Enskild firma och skapades 1987-04-24. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som LJUD & BILDVERKET AUDIO STUFF ska trivas.

LJUD & BILDVERKET AUDIO STUFF är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Landskrona så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning, installation och uthyrning av ljud- och musikutrustning samt audio visuell. foto- uppdrag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LJUD & BILDVERKET AUDIO STUFF är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är LJUD & BILDVERKET AUDIO STUFF och det finns flera verksamheter som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med LJUD & BILDVERKET AUDIO STUFF så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-10755.

.

De som är på något sätt har med LJUD & BILDVERKET AUDIO STUFF är Magnér, Hans Olof Michael som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

LJUD & BILDVERKET AUDIO STUFF har 641026-XXXX som sitt organisationsnummer.