Lars Lindgrens Fastighet o Mekaniska

Skåne län

Information

641222-XXXX är organisationsnummer för bolaget Lars Lindgrens Fastighet o Mekaniska. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lars Lindgrens Fastighet o Mekaniska är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som Lars Lindgrens Fastighet o Mekaniska finns i.

Lars Lindgrens Fastighet o Mekaniska har varit registrerat sedan 2006-04-03 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lars Lindgrens Fastighet o Mekaniska så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Lars Lindgrens Fastighet o Mekaniska är och det finns flera bolag i Landskrona som också är .

Firmatecknare för Lars Lindgrens Fastighet o Mekaniska är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lars Lindgrens Fastighet o Mekaniska så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Fastighetsskötsel inne och ute samt mindre om och tillbyggnationer. Trädgårdsskötsel och anläggning. Lantbruksarbete. Diverse reparationer i verkstad samt viss tillverkning och försäljning av smidesarbete.

Det finns olika personer som har en koppling med Lars Lindgrens Fastighet o Mekaniska och det är Lindgren, Lars Krister som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,