A.O. TotalService

Skåne län

Information

A.O. TotalService är ett bolag som finns i Landskrona. I A.O. TotalService finns det lite olika personer som är förknippade och det är Oltner, Anette Marie som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med A.O. TotalService så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå A.O. TotalService på telefon 0418-24191.

Sälja tjänster till små- och medelstora företag och privatkunder som saknar egen it-verksamhet avdelning. IT-strategi från idé till slutprodukten. Skapa och bygga hemsidor. Göra marknadsföringsstrategi och erbjuda reklamkampanjer och grafiska produkter, företagsprofilering (såsom trycksaker, annonser, logotyper). Övergripande affärsutveckling.

Idag är A.O. TotalService av bolagstypen Enskild firma.

A.O. TotalService är ett av många bolag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

A.O. TotalService innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-08-09 och A.O. TotalService är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-08-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för A.O. TotalService så är det följande:

A.O. TotalService har 651204-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.