Saxtorps Hästklinik

Skåne län

Information

Saxtorps Hästklinik hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Saxtorps Hästklinik finns. I Landskrona så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Saxtorps Hästklinik tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Saxtorps Hästklinik har haft sedan -0001-11-30. Saxtorps Hästklinik har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Saxtorps Hästklinik så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0418-430189.

Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Saxtorps Hästklinik har idag 660921-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Saxtorps Hästklinik

Veterinärverksamhet och ägande, träning, avel samt inackordering av hästar

I Saxtorps Hästklinik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Haglund, Anne Elisabeth som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .