FRISÖRSALONGEN HÅKAN SKOOG

Skåne län

Information

FRISÖRSALONGEN HÅKAN SKOOG hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där FRISÖRSALONGEN HÅKAN SKOOG finns. I Landskrona så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. FRISÖRSALONGEN HÅKAN SKOOG tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket FRISÖRSALONGEN HÅKAN SKOOG har haft sedan 1994-01-01. FRISÖRSALONGEN HÅKAN SKOOG har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till FRISÖRSALONGEN HÅKAN SKOOG så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0418-10595.

Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

FRISÖRSALONGEN HÅKAN SKOOG har idag 670103-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för FRISÖRSALONGEN HÅKAN SKOOG

Frisörsalong.

I FRISÖRSALONGEN HÅKAN SKOOG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Skog, Per Göte Håkan som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .