Rody - Herr Frisören

Skåne län

Information

670315-XXXX är organisationsnummer för bolaget Rody - Herr Frisören. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rody - Herr Frisören är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som Rody - Herr Frisören finns i.

Rody - Herr Frisören har varit registrerat sedan 1996-09-12 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rody - Herr Frisören så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Rody - Herr Frisören är och det finns flera bolag i Landskrona som också är .

Firmatecknare för Rody - Herr Frisören är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rody - Herr Frisören så kan ni göra det på telefon genom 0418-22196 eller genom brev på följande adress:

Herrfrisör.

Det finns olika personer som har en koppling med Rody - Herr Frisören och det är Kurdie, Radwan Mahmoud som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,