Mörnes Veterinär Service

Skåne län

Information

Mörnes Veterinär Service hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Mörnes Veterinär Service finns. I Landskrona så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Mörnes Veterinär Service tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Mörnes Veterinär Service har haft sedan 1997-01-01. Mörnes Veterinär Service har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Mörnes Veterinär Service så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 035-221075.

Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Mörnes Veterinär Service har idag 670815-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Mörnes Veterinär Service

Veterinära tjänster och service såsom konsultverksamhet inom djurvård.

I Mörnes Veterinär Service så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mörne, Erik Sune som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .