Bokföringstjänst i Glumslöv

Skåne län

Information

691205-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Bokföringstjänst i Glumslöv. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bokföringstjänst i Glumslöv är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som Bokföringstjänst i Glumslöv finns i.

Bokföringstjänst i Glumslöv har varit registrerat sedan 2006-10-13 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bokföringstjänst i Glumslöv så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-02.

Bokföringstjänst i Glumslöv är och det finns flera verksamheter i Landskrona som också är .

Firmatecknare för Bokföringstjänst i Glumslöv är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bokföringstjänst i Glumslöv så kan ni göra det på telefon genom 070-6007175 eller genom brev på följande adress:

Redovisningsbyrå.

Det finns olika personer som har en koppling med Bokföringstjänst i Glumslöv och det är Simonsson, Camilla Helen som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,