SANNES HÅRDESIGN

Skåne län

Information

700514-XXXX är organisationsnummer för företaget SANNES HÅRDESIGN. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SANNES HÅRDESIGN är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som SANNES HÅRDESIGN finns i.

SANNES HÅRDESIGN har varit registrerat sedan 1992-01-08 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för SANNES HÅRDESIGN så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-11-18.

SANNES HÅRDESIGN är och det finns flera bolag i Landskrona som också är .

Firmatecknare för SANNES HÅRDESIGN är följande:

Vill ni komma i kontakt med SANNES HÅRDESIGN så kan ni göra det på telefon genom 0418-663164 eller genom brev på följande adress:

Frisör.

Det finns olika personer som har en koppling med SANNES HÅRDESIGN och det är SIGFRIDSSON, SUSANNE ANITA INGMARIE som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,