Dennis Westerberg Konsult

Skåne län

Information

Dennis Westerberg Konsult är ett av många företag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som Dennis Westerberg Konsult finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Dennis Westerberg Konsult är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-10-05.

Dennis Westerberg Konsult som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-09-05. Men sedan 2006-10-05 så har Dennis Westerberg Konsult varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dennis Westerberg Konsult så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-3188885.

Landskrona arbetar för att företag som Dennis Westerberg Konsult ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Dennis Westerberg Konsult. Det finns flera företag i Skåne län.

Musik, evenemang och utbildningsuppdrag gällande bl a utbildningsformen KY (Kvalificerad Yrkesutbildning), inom följande ämnesområden: Projektledning, projektmetodik, ledarskap, upplevelse och kultur, grupper och gruppdynamik, informationssökning på internet & källkritik, textproduktion, marknadsföring, handledning och coachning, IT.

Firmatecknare för Dennis Westerberg Konsult är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dennis Westerberg Konsult och det är följande personer, Westerberg, Dennis Michael som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Dennis Westerberg Konsult är 700625-XXXX.