Balans i kroppen MW

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Landskrona och Balans i kroppen MW är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Balans i kroppen MW är ett av dem. Statusen för Balans i kroppen MW är att Bolaget är aktivt.

Balans i kroppen MW är ett Enskild firma och skapades 2002-11-06. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där bolaget finns i jobbar för att bolag som Balans i kroppen MW ska trivas.

Balans i kroppen MW är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-11-14. I Landskrona så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Olika kroppsterapier som massage, akupressur, bindvävsmassage. Försäljning av presentkort, doflyktor och oljor. Föredrag och kurser.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Balans i kroppen MW är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-11-14.

Idag är Balans i kroppen MW och det finns flera bolag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Balans i kroppen MW så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-20258.

.

De som är på något sätt har med Balans i kroppen MW är Wikström, Maj Vivi Mari som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Balans i kroppen MW har 700819-XXXX som sitt organisationsnummer.