Borstahusbild

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Landskrona och Borstahusbild är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Borstahusbild är ett av dem. Statusen för Borstahusbild är att Bolaget är aktivt.

Borstahusbild är ett Enskild firma och skapades 1999-10-06. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där bolaget finns i jobbar för att bolag som Borstahusbild ska trivas.

Borstahusbild är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Landskrona så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bildbyråverksamhet med inriktning på naturbilder med specialitet, undervattens bilder. Försäljning av bilder i alla former, digitalt, papper, dia. Föreläsningsverksamhet inriktat mot marinbiologi och dykning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Borstahusbild är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Borstahusbild och det finns flera bolag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Borstahusbild så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-23077.

.

De som är på något sätt har med Borstahusbild är Svensson, Mats Ingvar som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Borstahusbild har 710121-XXXX som sitt organisationsnummer.