ArteLingua MRU in Sweden

Skåne län

Information

ArteLingua MRU in Sweden hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där ArteLingua MRU in Sweden finns. I Landskrona så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. ArteLingua MRU in Sweden tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket ArteLingua MRU in Sweden har haft sedan 2000-05-15. ArteLingua MRU in Sweden har funnits sedan och 2000-05-15 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till ArteLingua MRU in Sweden så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-73353.

Landskrona arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

ArteLingua MRU in Sweden har idag 710525-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för ArteLingua MRU in Sweden

Konferenstolkning, affärstolkning, simultan- och konsekutivtolkning, kontakttolkning, översättning, språkutbildning, redigering, korrekturläsning, språkgranskning, språkresor.

I ArteLingua MRU in Sweden så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ripa Ulm, Manuela som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .