Kontoret för Keramiska Studier i Vadensjö

Skåne län

Information

710728-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kontoret för Keramiska Studier i Vadensjö. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kontoret för Keramiska Studier i Vadensjö är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som Kontoret för Keramiska Studier i Vadensjö finns i.

Kontoret för Keramiska Studier i Vadensjö har varit registrerat sedan 2007-09-10 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-02-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kontoret för Keramiska Studier i Vadensjö så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-02-11.

Kontoret för Keramiska Studier i Vadensjö är och det finns flera verksamheter i Landskrona som också är .

Firmatecknare för Kontoret för Keramiska Studier i Vadensjö är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kontoret för Keramiska Studier i Vadensjö så kan ni göra det på telefon genom 0418-621314 eller genom brev på följande adress:

Uppdragsforskning inom arkeologi. Konsultverksamhet inom keramiska forskning.

Det finns olika personer som har en koppling med Kontoret för Keramiska Studier i Vadensjö och det är Brorsson, Ulf Torbjörn som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,