Lotta Siggelkow's Hårdesign

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Landskrona och Lotta Siggelkow's Hårdesign är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Lotta Siggelkow's Hårdesign är ett av dem. Statusen för Lotta Siggelkow's Hårdesign är att Bolaget är aktivt.

Lotta Siggelkow's Hårdesign är ett Enskild firma och skapades 1997-11-21. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där bolaget finns i jobbar för att bolag som Lotta Siggelkow's Hårdesign ska trivas.

Lotta Siggelkow's Hårdesign är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Landskrona så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Frisörverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lotta Siggelkow's Hårdesign är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Lotta Siggelkow's Hårdesign och det finns flera bolag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Lotta Siggelkow's Hårdesign så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-158095.

.

De som är på något sätt har med Lotta Siggelkow's Hårdesign är Siggelkow, Anna Marie Charlotte som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lotta Siggelkow's Hårdesign har 711019-XXXX som sitt organisationsnummer.