Fiskebåten Äran

Skåne län

Information

720205-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Fiskebåten Äran. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fiskebåten Äran är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som Fiskebåten Äran finns i.

Fiskebåten Äran har varit registrerat sedan 2002-08-07 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fiskebåten Äran så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Fiskebåten Äran är och det finns flera verksamheter i Landskrona som också är .

Firmatecknare för Fiskebåten Äran är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fiskebåten Äran så kan ni göra det på telefon genom 070-9382930 eller genom brev på följande adress:

Yrkesfiskare.

Det finns olika personer som har en koppling med Fiskebåten Äran och det är Bengtsson, Per Anders som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,