Häljarps Fotvårds Klinik

Skåne län

Information

721214-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Häljarps Fotvårds Klinik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Häljarps Fotvårds Klinik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som Häljarps Fotvårds Klinik finns i.

Häljarps Fotvårds Klinik har varit registrerat sedan 2006-02-16 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Häljarps Fotvårds Klinik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-10.

Häljarps Fotvårds Klinik är och det finns flera verksamheter i Landskrona som också är .

Firmatecknare för Häljarps Fotvårds Klinik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Häljarps Fotvårds Klinik så kan ni göra det på telefon genom 0418-435406 eller genom brev på följande adress:

Bedriva medicinsk fotvård och kosmetiskt såsom vaxning, ögonbrynsplockning och färgning.

Det finns olika personer som har en koppling med Häljarps Fotvårds Klinik och det är Åkerfeldt, Linda Mari som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,