Kevant Development

Skåne län

Information

Kevant Development hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Kevant Development finns. I Landskrona så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Kevant Development tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Kevant Development har haft sedan 2008-05-08. Kevant Development har funnits sedan och 2008-06-05 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kevant Development så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-2673145.

Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Kevant Development har idag 721215-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Kevant Development

Utveckling och drift av programvara, dataspel från internet och lokalt via egen dator. Försäljning av kryddor och te via webbutik till privatpersoner.

I Kevant Development så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fredlund, Peter Joakim som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .