Jonas Morin Personal Training System

Skåne län

Information

Jonas Morin Personal Training System är en verksamhet som finns i Landskrona. I Jonas Morin Personal Training System finns det lite olika personer som är förknippade och det är Morin, Håkan Jonas Patrik som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jonas Morin Personal Training System så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Jonas Morin Personal Training System på telefon 0418-15137.

Personlig träningsinstruktör, kostrådgivning och fettmätningar. Verksamhet inom byggbranschen.

Idag är Jonas Morin Personal Training System av bolagstypen Enskild firma.

Jonas Morin Personal Training System är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Jonas Morin Personal Training System innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Jonas Morin Personal Training System är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jonas Morin Personal Training System så är det följande:

Jonas Morin Personal Training System har 730422-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.