Jenny Malmkvists hårstudio i Landskrona

Skåne län

Information

Jenny Malmkvists hårstudio i Landskrona är ett bolag som finns i Landskrona. I Jenny Malmkvists hårstudio i Landskrona finns det lite olika personer som är förknippade och det är Malmqvist, Jenny Inga Sigrid som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jenny Malmkvists hårstudio i Landskrona så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Jenny Malmkvists hårstudio i Landskrona på telefon 0418-28328.

Frisörsalong.

Idag är Jenny Malmkvists hårstudio i Landskrona av bolagstypen Enskild firma.

Jenny Malmkvists hårstudio i Landskrona är ett av många bolag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Jenny Malmkvists hårstudio i Landskrona innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Jenny Malmkvists hårstudio i Landskrona är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jenny Malmkvists hårstudio i Landskrona så är det följande:

Jenny Malmkvists hårstudio i Landskrona har 730726-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.