Larm och säkerhet i Skåne

Skåne län

Information

740411-XXXX är organisationsnummer för företaget Larm och säkerhet i Skåne. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Larm och säkerhet i Skåne är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som Larm och säkerhet i Skåne finns i.

Larm och säkerhet i Skåne har varit registrerat sedan 2000-11-01 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Larm och säkerhet i Skåne så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-02.

Larm och säkerhet i Skåne är och det finns flera bolag i Landskrona som också är .

Firmatecknare för Larm och säkerhet i Skåne är följande:

Vill ni komma i kontakt med Larm och säkerhet i Skåne så kan ni göra det på telefon genom 070-9325854 eller genom brev på följande adress:

Försäljning samt installation av larm, kassaskåp, säkerhetsgaller och datorskydd.

Det finns olika personer som har en koppling med Larm och säkerhet i Skåne och det är Magnell, Tommy Michael Jimmy som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,