Landskrona Fönsterputs & Städservice

Skåne län

Information

I Landskrona finns det ett Enskild firma som heter Landskrona Fönsterputs & Städservice. Det finns flera verksamheter som liknar Landskrona Fönsterputs & Städservice i Skåne län. Landskrona är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Landskrona Fönsterputs & Städservice är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2008-03-06 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2008-03-20 så har Landskrona Fönsterputs & Städservice varit registrerat och sedan 2008-03-06 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Landskrona Fönsterputs & Städservice och det finns fler verksamheter som är det i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Landskrona Fönsterputs & Städservice så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Landskrona Fönsterputs & Städservice så kan ni göra det på 0418-26562.

Fönsterputsning och städ.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Nilsson, Paul Ingvar Christer som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Landskrona Fönsterputs & Städservice har 741001-XXXX som sitt organisationsnummer.