Advanced DataKonsult & Service i Skåne

Skåne län

Information

Advanced DataKonsult & Service i Skåne är ett företag som finns i Landskrona. I Advanced DataKonsult & Service i Skåne finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekelund, Per Jonas som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Advanced DataKonsult & Service i Skåne så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Advanced DataKonsult & Service i Skåne på telefon 073-1803657.

Försäljning av varor och tjänster inom datorer och elektronik.

Idag är Advanced DataKonsult & Service i Skåne av bolagstypen Enskild firma.

Advanced DataKonsult & Service i Skåne är ett av många företag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Advanced DataKonsult & Service i Skåne innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-04-16 och Advanced DataKonsult & Service i Skåne är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-04-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Advanced DataKonsult & Service i Skåne så är det följande:

Advanced DataKonsult & Service i Skåne har 750624-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.