TeknikSupport Skåne

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Landskrona och TeknikSupport Skåne är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och TeknikSupport Skåne är ett av dem. Statusen för TeknikSupport Skåne är att Bolaget är aktivt.

TeknikSupport Skåne är ett Enskild firma och skapades 2005-05-21. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som TeknikSupport Skåne ska trivas.

TeknikSupport Skåne är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-12-11. I Landskrona så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Reparation och försäljning av elapparatur och övrig teknisk utrustning samt konsultuppdrag inom området.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TeknikSupport Skåne är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-08.

Idag är TeknikSupport Skåne och det finns flera verksamheter som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med TeknikSupport Skåne så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-27131.

.

De som är på något sätt har med TeknikSupport Skåne är Hellström, Kim Christian som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, Hellström, Bengt Louis Christian som är född 1944 och har titeln Prokurist, .

TeknikSupport Skåne har 770910-XXXX som sitt organisationsnummer.