DJ Reptroniq

Skåne län

Information

DJ Reptroniq är ett av många bolag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som DJ Reptroniq finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

DJ Reptroniq är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-08-17.

DJ Reptroniq som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-09-11. Men sedan 2006-08-17 så har DJ Reptroniq varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på DJ Reptroniq så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0703-464407.

Landskrona arbetar för att bolag som DJ Reptroniq ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för DJ Reptroniq. Det finns flera bolag i Skåne län.

Reparationer, service, montering, teknisk support och konsult- verksamhet av produkter inom elektroniska passersystem och kodlåsbranschen. Reparationer och service av svagströmselektronik inom passersystem och kodlåsbranschen.

Firmatecknare för DJ Reptroniq är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till DJ Reptroniq och det är följande personer, Jacobsson, Johan Daniel som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för DJ Reptroniq är 770913-XXXX.