ARHEDENS NAPRAPATCENTER

Skåne län

Information

771104-XXXX är organisationsnummer för bolaget ARHEDENS NAPRAPATCENTER. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ARHEDENS NAPRAPATCENTER är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som ARHEDENS NAPRAPATCENTER finns i.

ARHEDENS NAPRAPATCENTER har varit registrerat sedan 2000-08-22 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-10-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för ARHEDENS NAPRAPATCENTER så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-10-09.

ARHEDENS NAPRAPATCENTER är och det finns flera bolag i Landskrona som också är .

Firmatecknare för ARHEDENS NAPRAPATCENTER är följande:

Vill ni komma i kontakt med ARHEDENS NAPRAPATCENTER så kan ni göra det på telefon genom 08-6501912 eller genom brev på följande adress:

Behandling av smärta i rörelseapparaten. Hälsoverksamhet information, föredragsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ARHEDENS NAPRAPATCENTER och det är Arheden, Jenny Cecilia Margareta som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,