PSW El & Tele Service

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Landskrona och PSW El & Tele Service är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och PSW El & Tele Service är ett av dem. Statusen för PSW El & Tele Service är att Bolaget är aktivt.

PSW El & Tele Service är ett Enskild firma och skapades 1999-11-17. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där bolaget finns i jobbar för att bolag som PSW El & Tele Service ska trivas.

PSW El & Tele Service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-01. I Landskrona så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

El och telereparationer coh installationer av dito. Försäljning av el och telematerial.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PSW El & Tele Service är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-01.

Idag är PSW El & Tele Service och det finns flera bolag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med PSW El & Tele Service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-430378.

.

De som är på något sätt har med PSW El & Tele Service är Siggelkow, Peter Johan Lennart som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

PSW El & Tele Service har 771124-XXXX som sitt organisationsnummer.