Therése Werdlers Hårstudio i Landskrona

Skåne län

Information

Therése Werdlers Hårstudio i Landskrona hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Therése Werdlers Hårstudio i Landskrona finns. I Landskrona så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Therése Werdlers Hårstudio i Landskrona tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Therése Werdlers Hårstudio i Landskrona har haft sedan 1997-01-01. Therése Werdlers Hårstudio i Landskrona har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Therése Werdlers Hårstudio i Landskrona så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0418-23828.

Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Therése Werdlers Hårstudio i Landskrona har idag 780128-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Therése Werdlers Hårstudio i Landskrona

Hårvård och frisör.

I Therése Werdlers Hårstudio i Landskrona så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Werdler, Marie Therése Eleonor som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma, .