Adis byggrenovering och korvförsäljning

Skåne län

Information

790428-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Adis byggrenovering och korvförsäljning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Adis byggrenovering och korvförsäljning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som Adis byggrenovering och korvförsäljning finns i.

Adis byggrenovering och korvförsäljning har varit registrerat sedan 2005-03-17 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Adis byggrenovering och korvförsäljning så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Adis byggrenovering och korvförsäljning är och det finns flera verksamheter i Landskrona som också är .

Firmatecknare för Adis byggrenovering och korvförsäljning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Adis byggrenovering och korvförsäljning så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Byggrenovering och korvförsäljning.

Det finns olika personer som har en koppling med Adis byggrenovering och korvförsäljning och det är Kurtic, Adis som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma, Kurtic, Anesa som är född 1980 och har titeln Prokurist,