Blomsterhörnan Madeleine Friberg

Skåne län

Information

800226-XXXX är organisationsnummer för företaget Blomsterhörnan Madeleine Friberg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Blomsterhörnan Madeleine Friberg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som Blomsterhörnan Madeleine Friberg finns i.

Blomsterhörnan Madeleine Friberg har varit registrerat sedan 2000-04-26 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Blomsterhörnan Madeleine Friberg så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Blomsterhörnan Madeleine Friberg är och det finns flera bolag i Landskrona som också är .

Firmatecknare för Blomsterhörnan Madeleine Friberg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Blomsterhörnan Madeleine Friberg så kan ni göra det på telefon genom 0418-436111 eller genom brev på följande adress:

Handel med blommor och grönsaker.

Det finns olika personer som har en koppling med Blomsterhörnan Madeleine Friberg och det är Friberg, Ann Jenny Madeleine som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,