Falafelrullen i Landskrona

Skåne län

Information

841005-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Falafelrullen i Landskrona. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Falafelrullen i Landskrona är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som Falafelrullen i Landskrona finns i.

Falafelrullen i Landskrona har varit registrerat sedan 2007-10-01 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Falafelrullen i Landskrona så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-31.

Falafelrullen i Landskrona är och det finns flera verksamheter i Landskrona som också är .

Firmatecknare för Falafelrullen i Landskrona är följande:

Vill ni komma i kontakt med Falafelrullen i Landskrona så kan ni göra det på telefon genom 073-7547574 eller genom brev på följande adress:

Snabbmatservering med försäljning av falafel, kebab, korv samt därmed förenlig verksamhet. Café, servering, catering samt avhämtning.

Det finns olika personer som har en koppling med Falafelrullen i Landskrona och det är Ghaddar, Kassem Ali som är född 1984 och har titeln Innehavare av enskild firma,