S C Marin & Fritid Kommanditbolag

Skåne län

Information

S C Marin & Fritid Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Landskrona. I S C Marin & Fritid Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Callmer, Stig Bertil Cornelius som är född 1938 och har titeln Komplementär, Callmer, Stig Anders Håkan som är född 1966 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med S C Marin & Fritid Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå S C Marin & Fritid Kommanditbolag på telefon 0418-25460.

Handel med och service av båtar och båttillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är S C Marin & Fritid Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

S C Marin & Fritid Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

S C Marin & Fritid Kommanditbolag innehar ej F-skattsedel och S C Marin & Fritid Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1978-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för S C Marin & Fritid Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

S C Marin & Fritid Kommanditbolag har 916436-9705 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.