Ground Crew Kommanditbolag

Skåne län

Information

916448-5113 är organisationsnummer för företaget Ground Crew Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ground Crew Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Landskrona som är den kommunen som Ground Crew Kommanditbolag finns i.

Ground Crew Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2003-10-27 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ground Crew Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Ground Crew Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Landskrona som också är .

Firmatecknare för Ground Crew Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Ground Crew Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0320-13600 eller genom brev på följande adress:

Fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ground Crew Kommanditbolag och det är Petersson, Dag Michael som är född 1966 och har titeln Komplementär, Petersson, Maria Therese som är född 1968 och har titeln Kommanditdelägare,