HANDELSBOLAGET CITADELLKIOSKEN

Skåne län

Information

HANDELSBOLAGET CITADELLKIOSKEN är ett bolag som finns i Landskrona. I HANDELSBOLAGET CITADELLKIOSKEN finns det lite olika personer som är förknippade och det är Landskrona Simsällskaps Stödförening som är född och har titeln Bolagsman, Landskrona Simsällskap som är född och har titeln Bolagsman, Bengtsson, Gerd Inger Marianne som är född 1947 och har titeln Prokurist, Rang, Kristina Ingeborg som är född 1951 och har titeln Prokurist, .

Vill man kunna komma i kontakt med HANDELSBOLAGET CITADELLKIOSKEN så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå HANDELSBOLAGET CITADELLKIOSKEN på telefon 0418-22686.

Kioskrörelse

Idag är HANDELSBOLAGET CITADELLKIOSKEN av bolagstypen Handelsbolag.

HANDELSBOLAGET CITADELLKIOSKEN är ett av många bolag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

HANDELSBOLAGET CITADELLKIOSKEN innehar ej F-skattsedel och HANDELSBOLAGET CITADELLKIOSKEN är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HANDELSBOLAGET CITADELLKIOSKEN så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

HANDELSBOLAGET CITADELLKIOSKEN har 916539-2839 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.