Dataadministration i Landskrona Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Landskrona och Dataadministration i Landskrona Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Dataadministration i Landskrona Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Dataadministration i Landskrona Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Dataadministration i Landskrona Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1981-04-21. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där företaget finns i jobbar för att företag som Dataadministration i Landskrona Handelsbolag ska trivas.

I Landskrona så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Databehandling av bokföringsmaterial.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dataadministration i Landskrona Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Dataadministration i Landskrona Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Dataadministration i Landskrona Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-13000.

Firman tecknas av Redovisningstjänst Kurt Andersson AB..

De som är på något sätt har med Dataadministration i Landskrona Handelsbolag är Redovisningstjänst Kurt Andersson Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, RevisorsHuset i Landskrona AB som är född och har titeln Bolagsman, Andersson, Curt Lennart som är född 1956 och har titeln Prokurist, .

Dataadministration i Landskrona Handelsbolag har 916540-4170 som sitt organisationsnummer.