Stuveback & Co Handelsbolag

Skåne län

Information

916541-6638 är organisationsnummer för företaget Stuveback & Co Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stuveback & Co Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Landskrona som är den kommunen som Stuveback & Co Handelsbolag finns i.

Stuveback & Co Handelsbolag har varit registrerat sedan 1993-10-27 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stuveback & Co Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Stuveback & Co Handelsbolag är och det finns flera bolag i Landskrona som också är .

Firmatecknare för Stuveback & Co Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Stuveback & Co Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0418-432698 eller genom brev på följande adress:
Toftav. 14, 261 75, Asmundtorp

Handel med och produktion av trädgårds- och byggnadsvaror. Svenskundervisning.

Det finns olika personer som har en koppling med Stuveback & Co Handelsbolag och det är Johannesson, Carl-Fredrik som är född 1992 och har titeln Bolagsman, Johannesson, Pia Jeanette som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Stuveback, Erik Christoffer som är född 1986 och har titeln Bolagsman, Stuveback, Pia Charlotte som är född 1982 och har titeln Bolagsman, Johannesson, Hans Erik Hjalmar som är född 1950 och har titeln Prokurist,