AGORA BYGG- OCH DATA HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

916541-7305 är organisationsnummer för företaget AGORA BYGG- OCH DATA HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AGORA BYGG- OCH DATA HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Landskrona som är den kommunen som AGORA BYGG- OCH DATA HANDELSBOLAG finns i.

AGORA BYGG- OCH DATA HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1981-12-30 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för AGORA BYGG- OCH DATA HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

AGORA BYGG- OCH DATA HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Landskrona som också är .

Firmatecknare för AGORA BYGG- OCH DATA HANDELSBOLAG är följande:
Firman tecknas av 490703-4138, Fredrik Schlasberg.

Vill ni komma i kontakt med AGORA BYGG- OCH DATA HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 0418-12880 eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 17, 261 31, Landskrona

Konsultation inom byggnadsbranschen jämte dataservice

Det finns olika personer som har en koppling med AGORA BYGG- OCH DATA HANDELSBOLAG och det är Schlasberg, Fredrik som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Schlasberg, Sebastian Fredrik som är född 1982 och har titeln Bolagsman,