KJELL EWALD MEDIA HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

KJELL EWALD MEDIA HANDELSBOLAG är en verksamhet som finns i Landskrona. I KJELL EWALD MEDIA HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Håkansson, Kjell Evald som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Håkansson, Kjell Jonas Lennart som är född 1971 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med KJELL EWALD MEDIA HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå KJELL EWALD MEDIA HANDELSBOLAG på telefon 0414-71202.

Produktion av tidningar, annonsförsäljning samt förlagsverksamhet.

Idag är KJELL EWALD MEDIA HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

KJELL EWALD MEDIA HANDELSBOLAG är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

KJELL EWALD MEDIA HANDELSBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och KJELL EWALD MEDIA HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för KJELL EWALD MEDIA HANDELSBOLAG så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

KJELL EWALD MEDIA HANDELSBOLAG har 916542-6249 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.