WIBERG & CO I LANDSKRONA KOMMANDITBOLAG

Skåne län

Information

WIBERG & CO I LANDSKRONA KOMMANDITBOLAG hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där WIBERG & CO I LANDSKRONA KOMMANDITBOLAG finns. I Landskrona så finns det många olika Kommanditbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Kommanditbolag. WIBERG & CO I LANDSKRONA KOMMANDITBOLAG tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket WIBERG & CO I LANDSKRONA KOMMANDITBOLAG har haft sedan 2008-03-21. WIBERG & CO I LANDSKRONA KOMMANDITBOLAG har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till WIBERG & CO I LANDSKRONA KOMMANDITBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Carl XI:s v. 12 C, 261 39, Landskrona men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-15115.

Landskrona arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

WIBERG & CO I LANDSKRONA KOMMANDITBOLAG har idag 916549-6002 som sitt organisationummer.

; ROLF WIBERG. är den som för stunden ansvarar för WIBERG & CO I LANDSKRONA KOMMANDITBOLAG

Design, tillverkning, försäljning och grossist- verksamhet av sport- och fritidarbetskläder, skor och därmed förenlig verksamhet.

I WIBERG & CO I LANDSKRONA KOMMANDITBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är VIBERG, ROLF GUNNAR som är född 1961 och har titeln Komplementär, OTTERSTRÖM, ULLA HELEN som är född 1967 och har titeln Kommanditdelägare, .