Kilpinen Konsult Handelsbolag

Skåne län

Information

Kilpinen Konsult Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Kilpinen Konsult Handelsbolag finns. I Landskrona så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Kilpinen Konsult Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Kilpinen Konsult Handelsbolag har haft sedan 1995-01-01. Kilpinen Konsult Handelsbolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Kilpinen Konsult Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till St. Norreg. 91, 261 33, Landskrona men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-29282.

Landskrona arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Kilpinen Konsult Handelsbolag har idag 916549-7000 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG. är den som för stunden ansvarar för Kilpinen Konsult Handelsbolag

Försäljning och konsultation inom data samt bokföring och ekonomisk konsultation.

I Kilpinen Konsult Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kilpinen, Veikko Antero som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Olsson, Saila Maritta Hannele som är född 1951 och har titeln Bolagsman, .