PROGRAMDISTRIBUTION I LANDSKRONA HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Landskrona och PROGRAMDISTRIBUTION I LANDSKRONA HANDELSBOLAG är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och PROGRAMDISTRIBUTION I LANDSKRONA HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för PROGRAMDISTRIBUTION I LANDSKRONA HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

PROGRAMDISTRIBUTION I LANDSKRONA HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1987-03-11. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som PROGRAMDISTRIBUTION I LANDSKRONA HANDELSBOLAG ska trivas.

PROGRAMDISTRIBUTION I LANDSKRONA HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Landskrona så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Marknadsföring och försäljning av datorprogram.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PROGRAMDISTRIBUTION I LANDSKRONA HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är PROGRAMDISTRIBUTION I LANDSKRONA HANDELSBOLAG och det finns flera verksamheter som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med PROGRAMDISTRIBUTION I LANDSKRONA HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-12034.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG..

De som är på något sätt har med PROGRAMDISTRIBUTION I LANDSKRONA HANDELSBOLAG är Hyltmark, Håkan Thorvald som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Hyltmark, Rut Kerstin Else-Marie som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

PROGRAMDISTRIBUTION I LANDSKRONA HANDELSBOLAG har 916549-8602 som sitt organisationsnummer.