E.K. BOKFÖRING HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

916761-2614 är organisationsnummer för företaget E.K. BOKFÖRING HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som E.K. BOKFÖRING HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Landskrona som är den kommunen som E.K. BOKFÖRING HANDELSBOLAG finns i.

E.K. BOKFÖRING HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1987-12-18 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för E.K. BOKFÖRING HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

E.K. BOKFÖRING HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Landskrona som också är .

Firmatecknare för E.K. BOKFÖRING HANDELSBOLAG är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med E.K. BOKFÖRING HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Aspav. 30, 261 65, Härslöv

Bokföringsbyrå.

Det finns olika personer som har en koppling med E.K. BOKFÖRING HANDELSBOLAG och det är PERSSON, EVA KARIN som är född 1954 och har titeln Bolagsman, PERSSON, STEN EINAR som är född 1954 och har titeln Bolagsman,