COMHJÄLP HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

COMHJÄLP HANDELSBOLAG är ett av många bolag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som COMHJÄLP HANDELSBOLAG finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

COMHJÄLP HANDELSBOLAG är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1996-01-01.

COMHJÄLP HANDELSBOLAG som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1988-04-27. Men sedan 1988-01-01 så har COMHJÄLP HANDELSBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Toftav. 11, 261 75, Asmundtorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på COMHJÄLP HANDELSBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8178358.

Landskrona arbetar för att bolag som COMHJÄLP HANDELSBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för COMHJÄLP HANDELSBOLAG. Det finns flera bolag i Skåne län.

Försäljning och konsultativ verksamhet inom kemisk-, mekanisk verkstads- och byggindustrin. handel med värdepapper. fastighetsskötsel.

Firmatecknare för COMHJÄLP HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG..

Det finns idag lite personer som är kopplade till COMHJÄLP HANDELSBOLAG och det är följande personer, OLTNER, GUN JANET BENEDIKTE som är född 1954 och har titeln Bolagsman, OLTNER, LARS KENNET som är född 1949 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för COMHJÄLP HANDELSBOLAG är 916762-0328.